kunszentmárton

2019.03.24. 13:30

Kisbuszt kaptak a kunszenti sportolók

Önkormányzati és TAO-támogatás segítségével a héten megérkezett Kunszentmártonba az a kilencszemélyes kisbusz, amivel a Kunszentmártoni Torna Egylet játékosait szállíthatják majd a jövőben a versenyhelyszínekre.

Joó Zsuzsa

A gépjárművet Szabó Zoltán, a KuTE elnökhelyettese és Lengyel Zoltán elnökségi tag vette át. Veres István tanácsnok (aki a TAO-pénzeket gyűjtötte össze) elmondta, a járművet az U7-es korosztálytól egészen a felnőtt csapatig használhatják majd a sportolók.

A tornaegylet vezetősége ugyanakkor – amennyiben igénylik – az önkormányzat intézményeinek is „kölcsön adja” a kisbuszt.

Veres István hozzátette: a kocsi használatával jelentős összeget spórolhat meg az egylet, ugyanis eddig vállalkozót bíztak meg a versenyzők szállításával. Ezzel a kisbusszal, valamint esetenként saját gépkocsik használatával már maguk is megoldják az utazást.

A 30 százalék önrészt az önkormányzat képviselő-testülete, míg a fennmaradó részt a TAO-támogatás biztosította. A busz kilencmillió forintba került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában