SZOLNOK

2019.11.23. 07:00

Korlátozások várhatók: megkezdik a gallyazást

November 25-én, hétfőn reggel 8 órától -amennyiben az időjárás is engedi- megkezdődnek Szolnokon a Mária utcai ostorfák gallyazásai.

Rossz idő esetén későbbi időpontban végezzük el a munkálatokat – tájékoztatta hírportálunkat a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.

Közleményükben jelezték, az utca parkolóit és az érintett útszakaszt lezárják, emellett a megszokottnál nagyobb zajhatással kell számolniuk a környékbelieknek. A munkálatok előreláthatólag több napig, a tervek szerint nagyjából 3 hétig eltarthatnak.

Reggel 8 és délután 3 között dolgoznak majd a szakemberek, az érintett területen ez idő alatt ideiglenesen korlátozzák majd mind a parkolást, mind az utca forgalmát. A munkálatok a Templom utca felől kezdődnek. Többek között eltávolítják az épületekhez érő gallyakat, és megtörténik a fák törzstisztítása is.

A gallyazás célja a későbbi növényvédelmi munkálatok hatékony végrehajtása, ezáltal a fák egészségügyi állapotának javítása, élettartamuk növelése – emelte ki a társaság közleményében.

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. kéri a lakosok szíves türelmét és megértését a munkavégzés ideje alatt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában