KARCAG

2019.03.29. 09:30

Leellenőrizték a Karcagon elhelyezett defibrillátorokat

Mint arról 2014-ben a Szoljon.hu-n is beszámoltunk, a karcagi önkormányzat akkor több újraélesztő készüléket vásárolt, melyeket a város forgalmas intézményeihez helyezett ki.

Daróczi Erzsébet

A város mellett egy cég is adományozott egy defibrillátort a sportcsarnoknak. Amint azt a polgármesteri hivataltól megtudtuk, a vásárlástól számított öt év letelt, így ellenőrizték a városban elhelyezett defibrillátorokat.

Az ellenőrzés végén a szakemberek megállapították, hogy valamennyi készülék működőképes állapotban van. Az öt év alatt egy esetről tud a hivatal, amikor szükség volt az újraélesztő készülék használatára.

Az eszközök az alábbi helyszíneken találhatóak: polgármesteri hivatal (Kossuth tér 1.), Déryné Kulturális Központ (Dózsa György u. 5–7.), Karcag Városi Önkormányzat Városgondnoksága (Villamos u. 109.), piaccsarnok (Kacsóh u. 5.), Városi Sportcsarnok (Szabó József u. 1.), ifjúsági ház (Püspökladányi u. 7.), Akácliget Fürdő (Fürdő u. 8.), Tesco bevásárlóközpont (Kisújszállási út).

A készülékek mindenhol jól látható helyen vannak, így ha szükség van rájuk, azonnal lehet őket használni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában