SZOLNOK

2018.10.14. 18:40

Magasabb színvonalon oktathatnak a Közgében

A szakképzéshez szükséges eszközök beszerzésére fordítja azt a tizenötmillió forintos anyagi forrást a Vásárhelyi Pál Szakképző Iskola, melyet az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól kaptak.

Hutter Zsófia

Az idei támogatásnak köszönhetően a 2018/2019-es tanévtől egy korszerű, új demonstrációs terem segíti több mint ötszáz tanuló oktatását. Így a fejlesztés jóvoltából nem csak az alapápolást, hanem a szakápolást is magasabb színvonalon oktathatják a diákoknak.

Kiszolgáló- és tárolóbútorok, hidraulikus és elektronikusan felszerelt korszerű betegágyak, valamint ápolási modellek kerültek az új tanterembe.

Hét felnőttápolási, és tíz csecsemőápolási modell, melyeken vérvétel, tüdőkapacitás-ellenőrzés és számos egyéb vizsgálat is elvégezhető. A vizuális és szituációs ismeretek nagyban segítik a diákok tanulását, és az új eszközrendszer lehetővé teszi, hogy a szakápolás valamennyi ágában gyakorlatot szerezzenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában