szolnok

2019.02.11. 07:50

Március végéig kell az ingatlanok előtti részt gallyazniuk a tulajdonosoknak

Elérkezett a gallyazási munkálatok ideje, ezért az önkormányzat arra kéri az ingatlantulajdonosokat, hogy portájuk előtt március elsejéig végezzék el a szükséges feladatokat. Amennyiben azt elmulasztják, az E.ON végzi majd el a munkálatokat.

Hutter Zsófia

Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. közleményben hívja fel a lakosság figyelmét, hogy az ingatlanok előtt lévő fák, bokrok ágait vagy a teljes növényzetet a tulajdonosnak kell megfelelően gondozni.

Ezekre a munkálatokra pedig az élet- és vagyonbiztonság, valamint a veszélyes helyzetek elkerülése és az áramszünetek megelőzése érdekében van szükség.

A szolgáltató társaság arra kéri az ingatlantulajdonosokat, hogy a hálózatot veszélyesen megközelítő fák és egyéb növényzet gallyazása, eltávolítása előtt mindenképpen egyeztessenek az E.ON területileg illetékes szervezeti egységével.

Kiemelten fontos ugyanis a munkálatok előtt a feszültségmentesítés elvégzése és felügyelete, melyet az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. elvégez, illetve térítésmentesen biztosít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában