károkozás

2020.03.03. 17:30

Megrongálták a tószegi szelfipontot

Megrongálták a település központjában álló Tószeg feliratot a hétvégén. A nagyjából egy éve kihelyezett plasztikus térbetűk közül kettőt döntöttek ki egyelőre ismeretlen tettesek, akik ezzel a tettükkel mintegy kétszázezer forintos kárt okoztak.

Munkatársainktól

A rongáló a két középső betűt kitörte a fémlemezből készült Tószeg feliratból

Fotó: Beküldött fotó

– Ha esetleg megszólalna az elkövető(k) lelkiismerete, nem késő jelentkezni és jóvátenni ezt a nemesnek nem nevezhető cselekedetet. Mindenesetre megtettük a feljelentést, a nyomozás megindult – felelte érdeklődésünkre dr. Gyuricza Miklós. A település polgármestere hozzátette, a helyszínelés során kiderült, szándékos rongálás történt, a nyomozás zajlik.

A rongáló a két középső betűt kitörte a fémlemezből készült Tószeg feliratból
Fotó: Beküldött fotó

Sipos Andrásné megyei rendőrségi sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint szombaton ismeretlen személy a tószegi polgármesteri hivatallal szemben lévő, fémlemezből készült Tószeg feliratot megrongálta, kettő betűt a helyéről kitört. Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság rongálás vétség alapos gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást. A nyomozás érdekeire való tekintettel azonban egyéb információval nem szolgáltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában