SZOLNOK

2019.02.07. 09:30

Megtartották az első közösségi beszélgetést a Tallinn városrészben

Kis létszámmal, de annál pozitívabban vette kezdetét az első közösségi beszélgetés a közelmúltban a Tallinn városrészben.

Hutter Zsófia

A megyeszékhely önkormányzata tavaly nyert pályázatot kulturális közösségfejlesztési célok megvalósítására.

A „Még több ok SzolnOK – A helyi identitás és kohézió erősítése Szolnokon” című pályázat célja a kulturális aktivitás, helyi kulturális élet alakításában való szerepvállalás ösztönzése. A beszélgetésen a Tallinn városrészben élőkkel együtt dr. Tóta Áron önkormányzati képviselő is részt vett.

Szóba került többek között a szemétszedés közösségformáló szerepe, illetve a lakosok a Szent György-nap megszervezésére is ajánlatot tettek. A közösségi célok megvalósításában nagy szerepet vállal a Waldorf Általános Iskola, ezért az intézmény meghívást kapott a saját szervezésű családi napra.

A városrészben élők egy közösségként képzelik el a programok megvalósítását, és aktívan támogatják a projektet. A következő beszélgetés időpontját február 13-ára tűzte ki a városrész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában