Útlezárás

2020.04.01. 07:00

Megújul a belváros Tiszafüreden

Folytatódik a városközpont átalakítása, a járványhelyzet, valamint a napokban életbe lépő korlátozások ellenére is folyamatos a munkavégzés.

Ujvári László

Ezen a héten a belváros újabb pontjain végeznek felújítási munkákat a szakemberek

Fotó: Ujvári László

A napokban már a megszokottól eltérő viszonyok között, ideiglenes korlátozások mellett közlekedhetünk Tiszafüreden. A változásokat a közösségi oldalán jelentette be Ujvári Imre, a város polgármestere. Március 30. és április 5. között aszfaltmarás miatt szükséges útlezárás és forgalomkorlátozás van érvényben a belváros Arany János út és Örvényi út közötti szakaszán, valamint a Kiss Pál úton.

– Teljes útlezárás lesz a Fő út Szőlősi és Örvényi utak közötti szakszán, mely alól csak a buszjáratok, valamint a megkülönböztető jelzést használó járművek, üzlettulajdonosok és az érintett üzletek áruszállítói képeznek kivételt – áll a közleményben. Fontos továbbá, hogy a Kálvin közt csak az építési forgalom használhatja, és megállni tilos táblát helyeznek ki a posta környékén, ahol eddig az út mindkét oldalán lehetett parkolni.

Ezen a héten a belváros újabb pontjain végeznek felújítási munkákat a szakemberek
Fotó: Ujvári László

Figyelembe véve, hogy a koronavírus-járvány terjedését megelőző kormányzati intézkedések miatt a töredékére csökkent a forgalom, most szinte komolyabb fennakadások nélkül folyhat a belváros átépítése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában