SZOLNOK

2018.11.09. 14:25

Megújultak a kormányhivatal intézményei

Nemrég fejeződött be a megyei kormányhivatal intézményeinek energetikai korszerűsítése. Erről tájékoztattak délelőtt Szolnokon, a kormányhivatal Ady Endre úti épületében.

Hartai Gergely

A résztvevők elégedettek az eredménnyel.

Fotó: Csabai István

Az európai uniós forrásból megvalósult 1,2 milliárd forintos fejlesztés Szolnok, Jászberény, Törökszentmiklós, Tiszafüred és Kunszentmárton középületeit érintette. A munkálatok során tíz ingatlan hőszigetelése oldódott meg.

Dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő a záróeseményen elmondta, a közigazgatás egyik fontos célkitűzése a bürokrácia csökkentése. Emellett az ügyfélközpontú ügyintézésre is kiemelt figyelmet fordít a kormány.

– 370 ezren élnek a megyében, ebből nagyjából hetvenezren Szolnokon. Így nem kevés a hivatali ügyintézés... – vette át a szót Nagy Zoltán.

A résztvevők elégedettek az eredménnyel.
Fotó: Csabai István

Az uniós fejlesztések végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár szerint a felújított épületek rugalmasan szolgálják majd a lakossági igényeket. A lezárult fejlesztés pedig a hivatali dolgozók és az ügyfelek kényelméhez is nagyban hozzájárul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában