pályázat

2020.03.18. 14:00

Mozgó közösségi tér válhat egy buszból Jászberényben

A városban hamarosan új ifjúsági közösségi teret alakítanak ki egy pályázati projekt részeként.

Illés Anita

Egyik eleme, hogy egy Ford Tranzit mikrobuszból egyedi megjelenésű, mozgó közösségi teret hoznának létre fiataloknak. Ehhez kapcsolódóan a „Helyet!” Alapítvány Eszelj ki merészet és pingáld vagányra! címmel kreatív pályázatot hirdetett.

Ennek keretében a lelkes fiatal és idősebb ötletelők, tervezők megálmodhatják a mikrobusz karosszéria elemeinek, ablakainak egyedi megjelenését, díszítését. Ezenkívül lehetőségük van a Ford Tranzit érkező hangjának megtalálására vagy megalkotására is.

A két területre egymástól függetlenül lehet pályázni bármilyen korosztálynak és nem feltétele szakirányú végzettség sem, így tehetséges amatőr tervezők munkáját is várják. A közösségi tér arculati, illetve hangulati elemeit tartalmazó pályamunkákat a jelentkezők március 27-ig küldhetik el az alapítványnak. (Friss – március 19.: április 27-ig meghosszabbították a beküldési határidőt.)

Az alkotásokat zsűri értékeli, ám számít a közönség véleménye is, így a közösségi népszerűsítés során is díjaznak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában