Szolnok

2020.01.13. 14:00

Nem adott több munkát az ünnepek után a hulladék elszállítása

Nem okozott fennakadást, de még csak némi fejtörést és többlet munkát sem az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft.-nek a decemberi ünnepek végét követően az év végére felhalmozott hulladékok összegyűjtése és elszállítása Szolnokon.

Mészáros Géza

Lits László, a cég ügyvezető igazgatója elmondta, a korábbi jól bevált ütemterveknek megfelelően szervezte meg óév végén a társaság a közszolgáltatási feladatokat.

– A korábbi években sem tapasztaltunk, és most sem volt semmilyen kiugró adatunk az ünnepek alatt, miszerint jelentősen megnőtt volna az elszállítandó hulladék mennyisége – mondta Lits László.

– A gyűjtőszigetek legalább nyolcvan százalékát még karácsony előtt, jóformán nullára leürítettük, hogy január első heteiben ne legyen azzal probléma. A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtő szolgáltatás pedig ütemtervszerűen zajlott, s zajlik jelenleg is – tette hozzá az NHSZ Szolnok ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában