BUDAPeST/Jászkunság

2017.07.05. 18:47

Neves elismerések kerültek a megyébe

Rangos díjakat, illetve miniszteri elismerő okleveleket adott át Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár a Semmelweis-nap alkalmából rendezett országos ünnepségen tegnap, a fővárosban.

 

Az egészségügyi ellátás érdekében kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Pro Sanitate díjban részesült megyénkből dr. Bíró Attila István, a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház traumatológiai osztály osztályvezető főorvosa, dr. Karácson János újszászi háziorvos, foglalkozás-egészségügyi szakorvos, dr. Péter Lívia, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet főorvosa és dr. Szereday Ildikó, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet tüdőgyógyászati szakrendelés és gondozó vezető főorvosa.

Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át B. Kovács Lászlóné, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya közegészségügyi-járványügyi szakügyintézője, Tóth Imréné, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet egészségügyi szakoktatója és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet Pszichiátriai Osztály kollektívája.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!