SZOLNOK

2019.03.27. 18:26

Önmagától is működőképes rendszer kell a tehetséggondozásnak

– Olyan rendszert lenne érdemes felépíteni a tehetséggondozásban, ami nemcsak projektekből áll, hanem önmagától is működőképes – mondta Szutorisz-Szügyi Csongor, a Szolnoki Tankerületi Központ igazgatója a minap a Tehetséggondozók Fórumának megnyitóján.

P. P. N.

A kétnapos szakmai konferenciát idén második alkalommal rendezte meg a Pedagógiai Szakszolgálat Szolnokon. A rendezvényen a környező megyékben dolgozó tehetséggondozó koordinátorok vettek részt, bemutatva a saját jó gyakorlataikat, amiből egymástól tanulhattak a szakemberek.

A konferencia célja a kapcsolatépítés és tapasztalatcsere, amely segítheti a különböző térségek közötti munkát, ezzel kidolgozható egy hosszú távú együttműködési program is a szervezetek között.

Dr. Bajor Péter, a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetségének elnöke és dr. Polonkai Mária, a Magyar Tehetséggondozó Társaság alelnöke is felszólalt, akik a segítő szervezetek és a tehetséggondozó koordinátorok közötti kapcsolat fontosságára hívták fel a figyelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában