bakik

2019.06.02. 11:00

Parkolási bakik újratöltve: új válogatáshoz érkeztünk

Folyamatosan érkeznek az újabb és újabb fotók olvasóinktól, melyek a megyében történő szabálytalan parkolásokat örökítik meg. Szemfülességüket ezúton is nagyon köszönjük! Összegyűlt hát egy vadiúj csokorra való kép, mutatjuk is.

Szoljon.hu

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Az első fotó a szolnoki Felső Szandai réten készült (hol máshol, ugye?!).

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Parkolási baki, vagy inkább szándékos „jól van az úgy” helyzet? Mi a másodikra tippelünk.

A következő képet szintén ebben a parkolóban készítette olvasónk.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Az előbbi költői kérdés ugyanaz, de talán a válasz is. Bár, ahogy a fotón látszik, a bordó személyautóval szemben parkoló jármű sofőrjének sem sikerült szabályosan megállnia. Talán így tanulják el egymástól a vezetők a szabálytalan parkolás fortélyait...

Kitalálják, hol készült válogatásunk harmadik fotója? Nos, igen, a Felső Szandai réten!

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Tény, hogyha egy szabálytalanul parkoló jármű mellé szeretnénk megállni, nagy eséllyel nekünk is csak szabálytalanul sikerülhet, hiszen át fogunk lógni a mellettünk lévő parkolóhelyre. Így hát kár is lenne azon vetyengeni, melyik autó állt meg először szabálytalanul, mert a lényeg az, hogy neki sem kellett volna. Ugyanis az eredmény ez lesz: még több szabálytalan parkolás.

Negyedik fotónkat (nem, nem a Felső Szandai rétről) a szolnoki Téglagyári úton lévő bevásárlóközpont parkolójából kaptuk.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Olvasónk csak annyit jegyzett meg az esettel kapcsolatban, hogy „ennek a rozsdakupacnak két családi parkolóhely sem volt elég”. Mi abszolút megértjük a nagy járművel közlekedő sofőrök állandó problémáját a parkolóhelyek kapcsán, azt azonban mégsem értjük, miért választják sokan a másokat leginkább bosszantó parkolási módszereket. Ebben az esetben is azt kell mondjuk, sokkal helyénvalóbb lett volna egy távolabbi parkolóhelyet választani (ahol nem okoz gondot, ha kilóg stb.).

Ötödik és utolsó képünk kivételesen nem egy bevásárlóközpont parkolójában, hanem a szolnoki Rákóczi és Konstantin utca kereszteződésénél készült.

Olvasónk fotója. Köszönjük!

Még szerencse, hogy olvasónk nem egy babakocsival vagy kerekesszékkel közelített, ugyanis igen csak megszenvedett volna a járda végét elálló jármű kikerülésével...

Ha Ön is lát hasonló parkolási remeket, ne habozzon, küldje el nekünk a [email protected] email címre, továbbra is várjuk olvasóink fotóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában