Törökszentmiklós

2019.10.10. 19:00

Parkot építenének a miklósi Piramis Center helyére

Két témában tartott sajtótájékoztatót szerda délelőtt Törökszentmiklóson Budai Ferenc, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Munkatársunktól

Az egyik az M4-es gyorsforgalmi út építése, a másik pedig a város központjában több mint tíz éve félkészen álló Piramis Center sorsa.

A polgármesterjelölt szerint 2021-ig elkészülhet az M4-es Törökszentmiklós és Tisza-híd közötti szakasza. A Piramis Center ügyében szerinte az elmúlt években semmi nem történt, statikusokkal megvizsgáltatva az épületet pedig kiderült, a felszíni részek nem alkalmasak hasznosításra.

– Terveink szerint itt egy szabadidőpark épülne majd, fiatalok és idősek számára egyaránt, ahol az emberek le tudnak ülni, délután a fiatalok egy kicsit mozogni, hiszen szabadtéri fitneszlehetőséget is biztosítunk. Emellett virágosítjuk, parkosítjuk a területet, így mindenki örömmel és szívesen használhatja majd – számolt be elképzeléséről a polgármesterjelölt.

Boldog István, a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta, a választás tétje az, hogy a következő öt évben egy szép park épül vagy öt év múlva is ugyanez a torzó áll majd a város központjában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában