GALÉRIÁVAL

2019.07.01. 07:00

Sportos családi nappal zárult a június a Tisza-tónál

Ritkán látott tömeg lepte el a tiszafüredi Morotva Kerékpáros Pihenőparkot június 30-án. Ismét megrendezték a Decathlon Tavi Napokat, melyre most is több ezer helyi és turista látogatott ki.

Ujvári László

Fotó: Ujvári László

Napközben harminc sportággal várták a résztvevőket, vízen és vízparton egyaránt. Bárki kipróbálhatta a kerékpáros ügyességi pályát, a népi játékokat vagy az egyensúlyozó eszközöket. Az idősebbeknek volt zumba, nordicwalking, horgászat és asztalitenisz.

Sárkányhajó, kajak és kenu, valamint SUP kölcsönzésre is lehetőség nyílt.

– Éppen itt nyaralunk Abádszalókon, az interneten láttam, hogy ma rendezik ezt a programot – mondta hírportálunk kérdésére Gábor, aki családjával először jár a Tisza-tónál. Budapestről érkeztek, két óvodás korú, örökmozgó gyermeke nagyon élvezi a sportprogramokat. Az ugrálóvár és a népi játszóház egész délelőtt lekötötte az apróságokat.

Érdekesség, hogy a Decathlon Tavi Napok hazánk első aranyfokozatú minőségbiztosított családi szabadidő és sportfesztiválja. A program három évvel ezelőtt, 2016-ban indult útjára és azóta minden évben ezreket vonz a sport világába.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában