videóval

2020.04.03. 11:30

Szívhezszóló videóban üzennek diákjaiknak a szolnoki tanárok

Videóban üzent diákjainak a Kassai Úti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanári kara. A pedagógusok a felvételen bátorító gondolatokat osztottak meg tanítványaikkal.

Szabó Lilla Laura

Forrás: Egy képkocka a videóból

– A közösségi médiában készültek már hasonló alkotások, innen jött az ötlet, hogy mi is előálljunk egy sajáttal. Szerettük volna egy kicsit bátorítani és megerősíteni a gyerekeket, szülőket, hogy ebben a helyzetben is mellettük állunk és tartsanak ki. Emellett szintén remek érzés volt viszontlátni egymást a kollégákkal a képkockákon – részletezte Váradi Éva intézményvezető. Hozzátette, hogy az alkotás összeállításából mindenki aktívan kivette a részét.

– Karácsonykor is mindig készítünk egy videót, amolyan évértékelés gyanánt. Kis Olga kolléganőm remekül ért az ilyen felvételek szerkesztéséhez, a diákjaiknak szóló üzenet megvágása is az ő keze munkáját dicséri – fejtette ki mosolyogva. A három és fél perces alkotást egy vidám dallal színesítették. A pedagógusok írott formában és szóban is üzennek tanítványaiknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában