Vízilabda

2018.11.07. 10:48

Tatabányán vendégeskedik a Dózsa legénysége

Egy biztos, az idén nem ismétlődik meg a tavalyi Magyar Kupa-döntő. Az elmúlt évadban ugyanis Szolnoki Dózsa–OSC finálét rendeztek a honi kupában, amit a Dózsa 13–4-re nyert meg.

Varga Csaba

Idén azonban már a negyeddöntőben találkoznak a felek. Érdekesség, a tavalyi két másik elődöntős együttes – az Eger az OSC-től, míg a Ferencváros a Szolnoktól kapott ki –, már a negyeddöntőben összeméri erejét. Az oda-visszavágós negyeddöntős párharcokat jövő szombaton és vasárnap rendezik.

A párosítások: Bp. Honvéd–BVSC, Debrecen–Miskolc, Eger–Ferencváros, Szolnoki Dózsa–OSC. Addig azonban bajnoki meccsek várnak a csapatokra, előbb szerda 17.30-kor a Szolnoki Dózsa a Tatabánya otthonában vendégeskedik.

A tatabányai gárda három meccséből egyet nyert meg hazai pályán a Debrecennel szemben, ellenben az OSC és a Miskolc otthonában is simán kikapott. A szolnoki legénység mindhárom találkozóját hozta, nyilván ma este a bányászvárosban sem fognak hibázni.

Az igazi értékmérő azonban a szombati rangadó lesz, hiszen a kupapárharcot megelőzve, a bajnokságban is Szolnok–OSC meccset rendeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában