JÁSZFÉNYSZARU

2019.02.16. 18:45

Természeti értékeket kell bemutatniuk a pályázatra jelentkező gyerekeknek

A Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság Élettér-kép címmel kreatív természetfotó- és gyermekrajzpályázatot írt ki óvodásoknak és általános iskolásoknak.

Illés Anita

A pályázat célja a szűkebb környezetünk, lakóhelyünk meglévő természeti értékeinek megörökítése, valamint az élővilág, a természet és az ember kapcsolatának bemutatása.

Ezenkívül az alkotásokkal szeretnék felhívni a figyelmet a természet értékeinek megőrzésére és a környezettudatosságra. A pályázatra elsősorban a mikrotérség, Jászfényszaru, Pusztamonostor, Jászágó, Jászfelsőszentgyörgy és Boldog nevelési-oktatási intézményeibe járó gyerekek munkáit várják.

Az óvoda és az általános iskola alsó tagozatos diákjai pályázóként 1–3 darab A/4-es vagy A/3-as, szabadon választott technikával készített alkotással jelentkezhetnek, míg a felső tagozatos tanulók pályázóként legfeljebb négy darab, saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek.

A természetfotó- és gyermekrajzpályázatra február 25-től március 10-ig várják a pályamunkákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában