2019-ben történt

2020.05.10. 12:00

Többször újraélesztettek egy Holt-Tiszába zuhant nőt

A korábbi összeállításokkal ellentétben most nem az elmúlt öt évből mutatunk érdekes cikkeket, hanem arra emlékezünk vissza, mik történtek egy évvel ezelőtt. 

Szoljon.hu

A két „különleges” katona (arcuk és teljes nevük a hivatásos katonai beosztásuk miatt nem nyilvános) azt a helyet mutatja a Holt-Tiszánál, ahol a szerencsésen végződő események történtek

Fotó: Mészáros Géza

Az elmúlt öt éves összeállításokon felbuzdulva úgy döntöttünk, kicsit jobban körüljárjuk, mi is történt tavaly ilyenkor. Ahogyan ott is, úgy itt is egy adott napra koncentrálunk, ám ez az első alkalom kivételes, mert május 10. helyett május 9-i cikkeket hoztunk.

Lássuk!

Többször újraélesztették a katonák a Holt-Tiszában elmerült nőt

A szerencse mellett két katona segítsége is kellett ahhoz, hogy a vízbe zuhant nő végül túlélje a szerencsétlen esést. Hogy hol és hogyan történt az eset, IDE kattintva elolvashatják.

A két „különleges” katona (arcuk és teljes nevük a hivatásos katonai beosztásuk
miatt nem nyilvános) azt a helyet mutatja a Holt-Tiszánál, ahol a szerencsésen végződő
események történtek
Fotó: Mészáros Géza

 

Száztíz új munkahelyet teremt a milliárdos beruházás Szolnokon

Egy új késztermékgyártósor üzembe helyezésének lehettek szemtanúi a sajtó képviselői a Drenik Hungary Kft. telephelyén. A részleteket ITT találják.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (elöl) elindítja az új gépsort, mellette Szalay Ferenc polgármester.
Fotó: Mészáros János

 

Helikoptert is oltottak a katonák a szolnoki bázison

A katonák tűzoltó szakmai versenyének keretében két napon keresztül vetélkedtek az egyenruhások egyénileg és csapatban is. Nézze meg az oltásról készült videót IDE kattintva.

Fotó: Szoljon.hu

 

A lakók ellenezték a tervet, így nem épül trafik a lakótelepen

Nem tudták, miért írta ki az önkormányzat a pályázatot, kezdetben csak találgattak, mi épülhet majd a fás, füves területre. Ha kíváncsi, hogyan értek célt az ott élők, olvassa el ITT.

A lakók nem támogatták a tervezett építkezést
Fotó: MRE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában