RENOVÁLÁS

2019.08.10. 09:26

Tovább szépül a kisúji laktanya

– Tovább szépül a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság Porteleky László Tűzoltólaktanyája – tudtuk meg Czókoly Viktorián nyá. tűzoltó őrnagy-parancsnoktól.

Daróczi Erzsébet

Bartha Kálmán az álmennyezetet szereli a híradószobában

Fotó: Daróczi Erzsébet

– A felújításra biztosított forrásunkból a két tűzoltóautó-szertárunk már új műgyantaburkolatot kapott, a munkákat a tűzoltóink végezték el. Most folyik a híradószoba teljes korszerűsítése.

– Modern technikai berendezések váltják a régieket, és a bútorzat is megújul az álmennyezettől a padlóig. Ezt is saját erőből valósítjuk meg, és ha nem kell esethez vonulni, akkor Bartha Kálmán tűzoltókollégám végzi a munkálatokat.

Bartha Kálmán az álmennyezetet szereli a híradószobában
Fotó: Daróczi Erzsébet

– A hálókörletekbe tizenegy új ágyat vásárolunk a tűzoltók elhelyezésére, és két új, szekcionált elektromos garázskapuval is gazdagodik hamarosan a laktanya. Emellett támogatásokat is kapunk, melyek elősegítik a modernizálást – fogalmazott a parancsnok.

– A cégek mellett meg kell említenem az önkormányzatot is, amelynek támogatásával új aszfaltburkolatot kapott a héten a teljes laktanyaudvarunk és a Nyár utcai bejáratunk – számolt be Czókoly Viktorián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában