EDDIG CSAK EGY VOLT

2018.08.22. 16:30

Új áruház nyílt Újszászon

Nagy eseménynek számított a város életében, mikor egy hónappal ezelőtt új üzlet nyitott meg a településen.

Kovács Berta

A helyiek, főként a messzebb lakók, régóta panaszolták, hogy csak egy áruház működik a városban, az egy-két kis bolt pedig nagyon drága. Nagy örömükre azonban immár egy másik áruház is várja a vásárlóit a központban.

– Azt látjuk, nemcsak újszásziak vásárolnak itt, hanem a környező településekről is átjönnek, hiszen jó az áruválaszték – mutatott rá Kaló Istvánné alpolgármester.

– Már Molnár Péter polgármester is nagyon sokat dolgozott annak érdekében, hogy még egy bolt legyen a városban. Természetesen a többi kereskedelmi egység, a kisboltok forgalma valamennyire így lecsökken, a település szempontjából azonban előny, hogy van egy egészséges konkurencia.

– A Kertvárosban élők nyilván szerették volna, ha abban a városrészben nyílik egy új üzlet és nem a központban, de ezt nem mi határozzuk meg, hanem a piaci verseny. Ha egy vállalkozás csak forgalmas részen hajlandó boltot nyitni, azt el kell fogadnunk – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában