Túrkeve

2019.10.12. 14:00

Új férőhelyeket biztosít a bővítés

Hamarosan új épülettel bővül az idősek otthona. Ezt a tervek szerint egy korábbi, az ellátásból már kivont létesítmény helyén építik fel.

Szabó Lilla Laura

– A szóban forgó újítás tulajdonképpen egy nagyszabású bővítési munka következő része. Két éve már elkészült a Levendula-ház, az új, kilenc férőhelyes épület is ennek az arculati elemeit fogja viselni. Folyamatosan szeretnénk bővíteni a teljes létesítményt. A jövőben többek között korszerű apartman, valamint fekvőbeteg részleg, új főzőkonyha és mosoda létrehozása is a célunk lesz. Negyven további férőhely kialakítását tervezzük – részletezte Szabó Attila intézményvezető. Mint azt kifejtette, ezekre a fejlesztésekre igen nagy szükségük van, hiszen a várakozók száma folyamatosan negyven-ötven fő között mozog.

Az új gondozóépület tervei már elkészültek, sőt a hatósági engedélyek is rendelkezésre állnak. Az építkezési munkálatokat hamarosan elkezdik. Az akadálymentesített épületben nővérhívók és korszerű biztonsági rendszerek szolgálják majd a lakók kényelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában