SZÍNÖTÖS

2018.06.15. 09:36

Új játékunkban díjazzuk a megye kitűnő tanulóit!

Újabb játékot indítunk az Új Néplap és a Szoljon.hu olvasóinak, Színötös néven.

Ezúttal a kitűnő diákokat jutalmazzuk az ötös bizonyítványért. Legyen büszke gyermekére, unokájára, és nevezze be versenyünkre!

Semmi mást nem kell tenni, mint a www.szoljon.hu/szinotos oldalon található pályázati űrlapot kitölteni, és az általános iskolás gyermekről, valamint a jeles bizonyítványáról készített képet a kitöltött és aláírt szülői beleegyező nyilatkozattal együtt feltölteni.

A játék 2018. június 15-én nulla órakor indul, és 2018. július 5-én 23:59 percig tart. A játék részletei a www.szoljon.hu/szinotos oldalon megtalálhatók.

Nevezhet minden olyan Jász-Nagykun-Szolnok megyei általános iskolába járó diák törvényes képviselője, akinek gyermeke a 2017/2018-as tanévben kitűnő év végi bizonyítvánnyal rendelkezik.

A játékban részt vevő tanulók mindegyike garantált ajándékot kap, ami nem más, mint egy belépő a kisújszállási Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe vagy a tiszakécskei Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőbe.

Fontos azonban megemlíteni, hogy minden jelentkező csak egy gyermekről feltöltött, egy darab képpel vehet részt a játékban.

A beérkező és az előírásoknak megfelelő diákok fotóit folyamatosan közöljük az Új Néplapban és a weboldalunkon.

Feltöltésre fel, mutassa meg színötösét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában