videóval

2020.05.02. 14:00

Virtuális ballagást tartottak a berényi Liska József középiskolában

A járványügyi helyzet miatt elmaradtak az idei ballagások, valamennyi középiskola az online térben búcsúztatta el diákjait. A jászberényi Liska József Katolikus Középiskola csütörtökön tartott virtuális ballagási ünnepséget.

Illés Anita

Forrás: Részlet a videóból

A végzős diákok, szülők, nagyszülők és pedagógusok az iskola közösségi oldalán követhették az eseményt.

– Egy láthatatlan ellenség, egy aprócska vírus lehetetlenné tette, hogy együtt köszönjük meg Istennek az elmúlt négy évet és felhőtlen örömmel búcsúzzunk el az iskolától – mondta köszöntőjében Dr. Novák István főigazgató, aki eredményes és sikeres felnőtt életet kívánt az érettségiző diákoknak. A rendhagyó ballagáson a végzősök osztályfőnökei Páll Márta (12. A), Csajbók József (12. B), Kiss Zoltán (12. C), Muhari Miklós (12. D) és Magyar Zsolt (12. G) megható, szívhez szóló üzenetekkel búcsúztak el a tanulóktól és a szülőktől.

– Az idei tanévben nem fejeződtek be a hagyományos tanulmányi versenyek, nem hirdettek nyerteseket. A végzősök között sok olyan tanuló van, akik az országos versenyen a döntő előtti lépcsőfokig eljutottak, de a döntőket már nem rendezték meg. Az iskolavezetés és a Liska József Alapítvány kuratóriuma díjakban részesítette a legjobb eredményt elért tanulókat – ismertette Halász Péter igazgató.

Az iskola névadójának szellemiségét őrző Liska Fődíjat idén Kalocsa József Nándor 12. C osztályos tanuló kapta. A Tanári Liska díjat ezúttal Babucs Andorné pedagógus érdemelte ki. A virtuális ballagáson további elismeréseket kaptak az eredményes, szorgalmas, aktív közösségi és hitéletet élő diákok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában