Vádemelés

2020.04.07. 19:00

Volt élettársa új párját bántalmazta Cegléden egy férfi

Vádat emelt a Ceglédi Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki volt élettársa új párjára támadt – közölte hírportálunkkal dr. Nisóczi József Levente.

Czakó Nóra

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Pest Megyei Főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a férfi korábban hat évig volt egy nő élettársa, de börtönbe kellett vonulnia és azalatt a hölgy élettársi kapcsolatot létesített egy másik férfival.

A vád szerint a férfi már szabadulása napján felkereste Cegléden volt élettársát és annak új párját. A nap nagy részében együtt italoztak és beszélgettek, majd később az elkövető távozott. Az esti órákban azonban visszatért, és felelősségre vonta volt élettársát, amiért más férfi mellett fekszik, majd egy székkel fejbe vágta a nő új párját. Ezután az elkövető ököllel kezdte bántalmazni a férfit, illetve miután a földre került, rugdosta is. A sértett fejsérüléseket, így többek között arccsonttörést szenvedett.

Az ügyben aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Ceglédi Járási Ügyészség a férfi ellen, aki a bírósági eljárást letartóztatásban várja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában