Kultúra

2010.11.24. 07:53

Programok megyeszerte november 25-től

Szoljon.hu

ELŐADÁS
Jászberény. Szlankó Zoltán hegymászó képes beszámolót tart a legutóbbi Himalája-expedícióról a jászalsószentgyörgyi faluházban november 26-án, pénteken este hat órától. A programra a belépés díjtalan.

HANGVERSENY
Szolnok. Erkel Ferenc születésének 200. évfordulója tiszteletére a MÁV-Gépészet Járműjavító Férfikara ünnepi hangversenyt tart november 26-án 17 óra 30-kor a VOKE Csomóponti Művelődési Központban. A rendezvényre a belépés díjtalan.

AMATŐRÖK SZEREPELNEK
Kunhegyes. Amatőr művészeti csoportok délutánját, asztalterítési versenyét és amatőr virágkötők versenyét rendezik Kunhegyesen. Az Ilosvai Varga István Városi Művelődési Központban november 27-én 14 órától fellépnek többek között abádszalóki, tomajmonostori, tiszagyendai népdalosok, valamint kunhegyesi kórus, mazsorettek, táncosok, népdalosok és citerások.

VÉRADÁS
Karcag. A művelődési házban november 25-én, csütörtökön 9-től 13 óráig fogadják a lakossági véradókat. Nagykörű. Az orvosi rendelőben 9 és 11 óra 30 között lehet november 25-én az önkénteseknek vért adni. Abádszalók. Az általános iskolában november 26-án 8 óra 30-tól 12 óra 30-ig lehet jelentkezni véradásra. Szolnok. Munkanapokon a megyeszékhelyen, a területi vérellátóban (Hetényi Géza Kórházban) 7 és 12 óra között várják az ilyen módon betegeken segíteni szándékozókat. A Vöröskereszt kéri a lakosságot, hogy a meghirdetett időpontokban és helyeken a véradók minél nagyobb számban jelenjenek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!