GALÉRIÁVAL

2019.02.04. 11:30

27. alkalommal rendezték meg a megyebált Szolnokon

Hajnalig tartott a mulatság szombaton a megyebálon. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei önkormányzat szervezésében idén immár huszonhetedik alkalommal rendezték meg a megyebált.

Szilvási Zsuzsa

Fotó: Csabai István

A megye báli szezonjának legrangosabb társadalmi eseményének bevétele ezúttal is jótékony célokat szolgált: a jubileumi, huszonötödik Jász Világtalálkozó megszervezéséhez járul hozzá, melynek idén Jászkisér lesz a házigazdája.

A nyitótáncot a Jászság Népi Együttes táncosai járták, a bál kezdetét jelző fanfárt a Szolnoki Légierő Zenekar fújta. Bereczki Zoltán mellett Danny Blue mentalista fellépése színesítette a rendezvényt, a talpalávalót a Gríz Zenekar szolgáltatta.

A bálon számos politikus, közéleti szereplő és üzletember volt jelen.

És volt még egy különös érdekessége a megyebálnak. Molnár Bálint, Öcsöd polgármestere eddig mind a huszonhét díszes eseményen részt vett. Ő az egyedüli a többi résztvevő közül, aki ezzel a ritka számmal büszkélkedhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!