videóval és fotókkal

2019.07.14. 11:23

Ismét zenétől volt hangos a szolnoki Hild tér

Idén is útjára indult a Tisza-parti Nyár rendezvénysorozat, mely július 12-től egészen 20-ig várja az érdeklődőket. A már hagyományosnak mondható nyitóbulin izgalmas koncertekkel szórakoztatták a kilátogatókat.

házsé/szoljon.hu

Fotó: Fodor Orsolya

Ebben az évben jubileumot ünnepelt az Akikért a zene szól emlékkoncert, mellyel péntek és szombat este megnyílt a Hild téri minifesztivál. Ugyanis idén 10. alkalommal rendezték meg a fotó- és relikvia kiállítással egybekötött programot, ahol az „égi zenekarba“ távozottak tiszteletére fogtak hangszereket szolnoki és a városhoz kötődő zenészek.

A 2 nap alatt 3 színpadon 22 formáció lépett fel, hogy bemutassák, mennyire sokszínű és izgalmas a megyeszékhely zenei élete.

A koncertekre ezúttal is sokan kíváncsiak voltak, a nyáresti bulikon minden korosztály képviseltette magát. Idős és fiatal együtt ropta, hiszen a már jól ismert dalok a közönség nagyrészét táncra perdítették.

Ezzel a hétvégével természetesen nem ért véget a Tisza-parti Nyár, július 20-án ugyancsak szórakoztató programokkal várják a Hild térre kilátogató közönséget. A bátor kicsik délután gyermekmotoros felvonuláson vehetnek részt, az idősebb korosztály pedig újabb zenei csemegét kap. Az esemény utolsó estéjén fellép a Pedrofon, az Origo és az EMELET is.

A Tisza-parti Nyár programjai, koncertjei ingyenesek. Eső esetén a rendezvényt az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ földszinti előcsarnokában tartják meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!