Premier

2017.08.14. 14:15

Kedden mutatják be a Pappa Piát

Hatalmas érdeklődés övezi a nyár magyar zenés vígjátékát, a Pappa Piát, elővételben már alig maradtak jegyek és rengetegen foglalnak online, így a keddi premieren várhatóan telt ház lesz.

Nagy Feró énekes, színész, dalszövegíró (k), mellette Zsurzs Kati (j) és Dobó Kata színészek a Pappa Pia címmel készülő zenés romantikus film forgatásán a fővárosi Gubacsi hídnál 2016. augusztus 8-án.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Szigetváry Zsolt

A szokásostól eltérő módon csütörtök helyett kedden, azaz augusztus 15-én kerül a mozikba a nyár zenés vígjátéka, a Pappa Pia, amely egy romantikus, vidám mese a szerelemről, a barátságról az összetartozásról és a fiatalságról. Úgy tűnik, a rendhagyó premierdátum nem lepte meg a rajongókat, hiszen szinte az összes elővételes jegy elfogyott.

Ismerős dallamok

A Pappa Piában musical betétként szólalnak meg a 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb slágerei. A film alkotói azonban nem az egy az egyben megszólaló eredeti dalokat hagyták meg a filmben: a kortárs fül igényeire hangszerelték a legnagyobb magyar zenéket, melyek ennek köszönhetően úgy illeszkednek a film sztorijába, mintha pontosan ide írták volna őket.

Többek között olyan nagy slágerek csendülnek majd fel a moziban, mint a Gyere táncolj, Hadd főzzek ma magamnak, Nem leszek a játékszered, 220 felett, Induljon a banzáj, Ma éjjel táncolnék, Zene nélkül mit érek én, Darabokra törted a szívem, vagy a Dunaparti csónakházban.

Ismert arcok új szerepben

A film rendezője Csupó Gábor, a legfontosabb szerepekben pedig olyan hazai sztárokat láthatnak a nézők, mint Szabó Kimmel Tamás, Ostorházi Bernadett, Kováts Vera, Dobó Kata, Stohl András, Nagy Feró, Miller Dávid vagy Szabó Simon.

A legnagyobb magyar slágerek mellett új dalok is felcsendülnek a filmben: a Minden nap nyár és a Pappa Pia dal is belopta magát a hallgatók szívébe az elmúlt hetekben, augusztus 15-től pedig a mozivásznon is átérezhetik a nézők a csónakházi bulik hangulatát.

(Borítókép: MTI / Szigetváry Zsolt)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!