Buli

2017.07.18. 16:33

Marilyn Manson, Luis Fonsi, a Quimby és Zséda is fellép még nyáron a Budapest Parkban

A népszerű szórakozóhely a koncertek mellett kertmozival, gyerekprogrammal és hamarosan egy chatrobottal is várja a látogatókat.

Forrás: facebook.com

Számos buli vár még a Budapest Park vendégeire a következő hónapokban: Marilyn Manson csütörtökön ad koncertet, Luis Fonsi – az idei év legnagyobb slágere, a Despacito előadója – augusztus 7-én lép fel, de szeptember 8-án a Budapest Parkba érkezik a technolegenda, Paul Kalkbrenner, szeptember 16-án pedig Dj Bobo is – mondta el Kólya Dániel ügyvezető igazgató a legnagyobb magyarországi szabadtéri szórakozóhely keddi „szezon félidős” sajtótájékoztatóján.

Idén már 200 ezer látogatója volt a Budapest Parknak, 5-6 teltházas koncertet tartottak, és még ugyanennyit várnak. Eddig 8 estén összesen 17 külföldi előadót hallhatott a közönség, köztük a Simple Plant, a Good Charlotte-ot, a Foster The People-t, a Scootert, Parov Stelart és Damian Marley-t. A szezon második felében a magyar előadók közül a Quimby és a Punnany Massif mellett többek között a Honeybeast, Zsédenyi Adrienn és a Kistehén koncertjére is várják a közönséget – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Zséda 10 zenésszel, különleges hangzás- és látványvilággal szólókarrierjének 15. évfordulóját ünnepli majd augusztus 12-én, a Honeybeast augusztus 25-én először lép fel a Parkban, a zenekar szintén látványos show-t és vendégzenészeket ígér.

A Kistehén 15 éves jubileumi koncertjét tartja augusztus 31-én, a két és fél órás programban mindenki fellép, aki valaha a banda tagja volt, a mintegy 20 zenész több formációban is zenél majd.

Szeptember 2-án a Quimby rajongóit várja a Budapest Park, a zenekar a 25. születésnapi Aréna-koncert látványvilágát idéző koncertet tervez. Új számok is lesznek, és a Jónás jelenései című anyagukról több dal is felcsendül majd, mint az eddigi nyári koncerteken.

A Budapest Park továbbra is gondol a kisebbekre: havonta egy vasárnap a Pöttömkert elnevezésű programon várják a gyerekeket. Nagyszünet néven új helyszínt nyitottak idén, amely délelőtt is nyitva tart, itt ebédelni is lehet, hetente egyszer pedig kertmozivá változik.

Nemsokára elindul a Park saját messenger robotja is. A B.P. Parker: a chatrobot a Facebook Messengeren válaszol a feltett kérdésekre, és jegyet is lehet venni nála.

( Borítókép: facebook.com | Budapest Park )

Címkék#Zene

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!