KERESSÜK A TUTIT

2018.01.17. 17:30

Motoron, buszon, ugrásra készen – így esküvőzik Szolnok megye!

Te mit tennél meg egy szuper esküvői fotó kedvéért? Motorra pattannál? Esetleg buszra? Vagy ugrándoznál örömödben? Ezek a párok ezt tették!

Óriási lendülettel pörög Az Év Párja játékunk, amire szuperebbnél szuperebb esküvői fotók érkeznek, mi meg csak ámulunk. Arra gondoltunk, ezt bizony nektek is látnotok kell, ezért szemezgettünk egy kicsit, íme néhány nem mindennapi műremek, és ez még csak a kezdet!

Bizonyára nem ez a fiatal pár az egyetlen, akik szerint egy jó kis vidéki, falusias hangulatú lagzi az igazi. Na persze, hogy valójában milyen történet is lehet az alábbi kép elkészültének hátterében, azt csak Nikolett és Viktor tudhatja, mindenesetre mi arra gyanakszunk, ebben a házasságban mindig az asszonyé lesz az utolsó szó!

Nikolett és Viktor, Törökszentmiklós

Egy vérbeli motoros az esküvőjén is az! Így gondolta ezt Edit és Sanyi is, akik az igen után mocira pattantak és együtt robogtak el a naplementébe (vagyis inkább a délutáni napsütésbe).

Edit és Sanyi, Újszász, motorostalálkozó

Egy jegyet kérek, csak oda! Így van ez, ha egy buszsofőrhöz megy az ember lánya...

Adrienn és Attila, Tiszafüred

De szép is, mikor valaki ugrál a boldogságtól! Juci még egy a ruhájához passzoló tornacsukát is felkapott, magassarkúban nehéz lett volna ez a bravúr!

Juci és Joci, Szolnok

Ha szívesen nézegetnétek még több tuti esküvői fotót, a Szoljon.hu facebook oldalán kedvetekre böngészhettek. Ha nevezni szeretnétek, itt olvashatjátok a pályázat feltételeit és persze a szuper nyereményekről is itt informálódhattok, szavazni pedig ugyanitt a 'szavazás' fülre kattintva tudtok.

Éljenek az esküvők!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!