SZOLNOK

2017.12.16. 14:30

Szilveszterkor ismét gáláznak a Szigligeti Színházban

A Szigligeti Színház idén is közösen búcsúztatja közönségével az óesztendőt, hagyományos szilveszteri gálaműsorára már kaphatók a jegyek.

A tévéfelvételre december 20-án este nyolc órától kerül sor, de természetesen „élőben” is várják az óévet búcsúztatókat december 31-én, este 21.30-kor.

A színház társulata az elmúlt évekhez hasonlóan, nagyszabású, színvonalas előadásra készül, a vendégek között pedig ebben az évben olyan sztárok szerepelnek, mint Rost Andrea, Balázs Fecó vagy éppen Mikó István.

– Az élet néha tényleg túl nehéz, de hála Istennek, olykor mellénk oson egy szív, egy csók, egy mosoly, és hinni kell, hogy mindig van remény.

– Igen, hölgyeim és uraim, hit, remény és szeretet, három a magyar igazság, egy a ráadás és ez pedig a szilveszteri gálaműsorunk, melyhez jó szórakozást kívánunk! – ajánlotta előadásukat a Balázs Péter színidirektor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!