JÓ REGGELT!

2018.12.06. 08:15

Ilyen egy vegyi anyagokkal teletömött, káros adventi gyertya

Az advent a gyertyabeszerzés ideje is, amire egy bevásárlóközpont tűnt alkalmas helynek. Találtunk is megfelelőt, bár erősen illatos kivitelben.

Azt ugyan nem értettem, hogy a pénztáros miért kérdezte, mire kívánjuk használni, de mivel bővebbet nem fűzött hozzá, nem foglalkoztunk vele. Otthon derült ki a turpisság.

Az, hogy a gyertyákra tekert papír nem dísz, hanem használati utasítás. Amin többek közt az állt, hogy milyen allergiát okozó anyagokat tartalmaz, továbbá ne tegyük gyerek, meg háziállat közelébe.

Most itt állunk tanácstalanul, hogy mit vittünk haza valójában. Egy ártatlan ünnepi kelléket, vagy egy új kísérleti vegyi fegyvert...

" />

A gif csupán illusztráció!

A „JÓ REGGELT!” rovatunkban naponta olvasható történetek az Új Néplap első oldalának bal alsó sarkában található, ugyanezt a nevet viselő rovatból származnak. A pár soros olvasmányok célja csupán szórakoztatás, tartalmuk nem bír hírértékkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!