turpisság?

2019.01.08. 14:09

A frizurájára mindig kényes John Travolta teljesen kopasz lett

Reméli, hogy mindenki pazar évet zárt.

Grease 1978 Real Randal Kleiser Olivia Newton Jones John Travolta. Collection Christophel © Paramount Pictures / Robert Stigwood Organization

Forrás: AFP

Fotó: Collection Christophel

John Travolta meglepő külsővel indította az évet, vasárnap közzétett fotóján ugyanis teljesen kopasz. A színész gyönyörű lányával, a 18 éves Ella Bleuval mosolyog a kamerának, a képaláírásban pedig azt reméli, hogy mindenki pazar évet zárt.- fedezte fel a hirado.hu.

Travolta évek óta hajhullással küzd, mely ellen gyakorlatilag az összes fellelhető ellenszert bevetette már. Volt parókája, volt ragasztott póthaja, mely miatt többször is kínos helyzetbe került, legutóbbi sikeres hajbeültetése óta azonban egészen dús frizurával hódított, amitől most megszabadult.

Mivel John mindig is kényes volt a frizurájára, így érdemes kételkedni. Alig várjuk, hogy újabb fotót posztoljon a sztár, melyből vélhetően kiderül, turpisságról van-e szó.

Borítókép: John Travolta és Olivia Newton John a nagysikerű Grease musicalban, 1978-ban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!