időtálló szeretet

2019.02.13. 20:56

Bella és Jacob, azaz Kristen és Taylor az életben is jó barátok

A filmekben barátokat és szerelmeseket alakító páros a mai napig is tartja a kapcsolatot, így az sem meglepő, hogy Taylor születésnapján Kristen is ott volt.

Actors Taylor Lautner and Kristen Stewart arrive for the premiere of Lionsgate's "American Ultra" at the Ace Theater in downtown Los Angeles, California on August 18, 2015. AFP PHOTO / MARK RALSTON (Photo by MARK RALSTON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Mark Ralston

A Jacob drukkerek most örülhetnek, bár az Alkonyat-filmekben Bella végül Edwardot választotta, a valóságban egy kapcsolat bírta ki az idő próbáját, azt pedig Kristen Stewart és Taylor Lautner barátsága – írja a hirado.hu. A filmekben barátokat és szerelmeseket alakító páros a mai napig is tartja a kapcsolatot, erre pedig mi is lehetne jobb bizonyíték, mint Lautner friss születésnapi fotója, melyen Kristen bújik hozzá.

A szülinapi partit Taylor barátnője, Tay Dome szervezte, aki gondoskodott róla, hogy 27 éves szerelmének minden barátja – beleértve Stewartot is – ott legyen a különleges ünnepségen. A meglepetés pedig nem is sikerülhetett volna jobban, a szülinapos ezt írta friss posztjában: “Köszönöm Tay ezt a fantasztikus bulit, még életemben nem lepődtem meg ennyire!”

Taylor és Tay tavaly ősz óta alkotnak egy párt, kerítőjüket pedig a színész húga játszotta, aki Tay egyik legjobb barátnője. A kapcsolat a bennfentesek szerint fantasztikusan alakul, melynek egyik oka, hogy a lány ápolónőnek tanul, így nincs kapcsolata Hollywooddal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!