Legendás sorozat

2019.02.26. 15:07

Felújíthatják a Knight Ridert

David Hasselhoff alaposan felborzolta a kedélyeket titokzatos nyilatkozatával.

Forrás: AFP

Fotó: Universal Television / Archives du 7eme Art / Photo12

Minden idők egyik legnagyobb sármőrje, a hölgyközönség által nehezen feledhető mellkas, és a férfiközönség által nehezen feledhető szuperkocsi birtokosa, Michael Knight, vagyis David Hasselhoff már korábban is megszellőztetett ezt-azt, de a minap olyan nyilatkozatot tett, ami erős okot adhat a bizakodásra a Knight Rider című klasszikus sorozat rajongóinak.

Az Origo cikke felidézi, hogy a színész egy másik új produkciója, az Up Against the Wall kapcsán adott interjút a DigitalSpynak, de természetesen a Knight Rider is szóba került, amiről titokzatoskodva beszélt:

„Mit mondhatnék? Azt mondták, ne mondjak semmit. Még. Lesz majd egy hivatalos bejelentés”

– terelte a szót Hasselhoff.

„A jó hír, hogy lesz a közeljövőben egy bejelentés, de igazából még nem beszélhetek róla. De nagyon izgatott vagyok!” – folytatta, vagyis vélhetően jó hírt kapnak majd az ikonikus sorozat, azon belül a szénfekete járgány, a vörös villogástól haragos „tekintetű”, ám kifogástalan modorú KITT rajongói.

Borítókép: részlet a Knight Rider című tévésorozatból

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!