Újrakezdés

2019.03.04. 11:42

Ben Affleck visszahódítaná szerelmét

A színész leküzdötte függőségét, visszatért producer kedveséhez, akivel most ismét megpróbálják együtt.

US actor Ben Affleck poses as he arrives for the world premiere of "Triple Frontier" on March 3, 2019 in New York City. - The movie will be released in theatres on March 6. (Photo by Johannes EISELE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Johannes EISELE

Lindsay Shookus és Ben Affleck 2017 nyarán vállalták fel kapcsolatukat, ám a színész alkoholproblémái miatt tavaly augusztusban szakítottak. Affleck exfelesége, Jennifer Garner vitte elvonókúrára a sztárt, aki – vélhetően gyermekei kedvéért is – összeszedte magát. Lindsay újra Affleck közelébe került, a lapok megint egy párként emlegették őket – számol be a történekről a hirado.hu.

Mint a cikk hírül adja, a múlt héten együtt látták őket vacsorázni, a hétvégén pedig közösen vettek részt a Triple Frontier című film vetítésén a Lincoln Centerben, New York-ban. Sőt, a People magazinnak egy bennfentes úgy nyilatkozott: Affleck és Shookus egy hónapja megint találkozgat, ám hogy kapcsolatuk harmonikusan működik-e, arról nem lehet tudni.

A cikk szerint mindenesetre ezúttal esély mutatkozhat arra, hogy megoldják gondjaikat, köztük a távolság problémáját is, Ben ugyanis Los Angelesben él, hogy közel legyen gyermekeihez, Lindsay-t pedig New Yorkhoz köti a munkája.

Borítókép: Ben Affleck

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!