koncert a láthatáron?

2019.04.28. 13:28

Bradley Cooper különleges estre készül Lady Gagával

A Csillag születik című film óta valószínűleg nagyon sokan szeretnének egy ilyen fellépést.

This handout photo released by A.M.P.A.S. shows US singer Lady Gaga talking to US actor Bradley Cooper backstage during the 91st Annual Academy Awards at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 24, 2019. (Photo by Matt Petit / A.M.P.A.S / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / A.M.P.A.S " - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP / A.M.P.A.S

Fotó: Matt Petit

Bradley Cooper és Lady Gaga duettje, a “Shallow” megkapta a legjobb eredeti betétdalnak járó Oscar-díjat, azonban a Csillag születik dalaival a színész nem indul turnéra, hiába volt nagy siker előadása Gagával a filmes gálán – írja a hirado.hu.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a párost nem láthatják újra együtt valamikor a rajongók, Cooper a The Ellen DeGeneres Show-ban árulta el, hogy izgalmas tervei vannak.

“Szerintem nagyon menő volna tartani egy estet, ahol felolvassuk a film forgatókönyvét, és elénekelnénk az összes dalt belőle, mondjuk a Hollywood Bowlban”

– mesélt ötletéről Cooper, aki azt nem árulta el, hogy Gaga mit szól mindehhez.

Bradley-ről és Gagáról az év elején az a hír járta, hogy fülig szerelmesek egymásba, miközben Cooper Irina Shayk modellel él együtt. A szóbeszéd kacsának bizonyult, sőt, bennfentesek szerint a díjátadó szezon óta a duó nem is találkozott egymással.

Borítókép: Bradley Cooper és Lady Gaga az Oscar-díjátadón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!