mentális zavar

2019.04.27. 11:00

Elhagyhatta a szanatóriumot Britney Spears

A napokban befejeződött az énekesnő kezelése.

(FILES) In this file photo taken on April 12, 2018 Singer Britney Spears attends the 29th Annual GLAAD Media Awards at the Beverly Hilton in Beverly Hills, California. - On Wednesday April 24, 2019 Pop princess Britney Spears took to Instagram amid swirling rumors she was being held against her will in a mental facility, telling her 22 million followers: "All is well." (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Mint április elején kiderült, Britney Spears mentális egészsége érdekében harminc napos terápiára vonult be egy ilyen problémákra szakosodott intézménybe. Az énekesnőt édesapja súlyos betegsége komolyan megviseli, ezért kért profi segítséget – írja a hirado.hu.

A Just Jared legfrissebb hírei szerint az egy hónapos terápia csütörtökön véget ért, lencsevégre kapták, amikor Britney-ért megérkezett kedvese, Sam Asghari. Húsvétkor egyébként készült már pár lesifotó a popdíváról, aki nem volt épp top formájában, később azonban a közösségi oldalára posztolt edzős videójával megnyugtatta a rajongóit.

Az aggodalom az énekesnőért egyébként nem alaptalan, 2007-es idegösszeomlása után leborotválta a haját, sokáig szanatóriumi kezelésre szorult, sőt, amellett, hogy elvesztette a fiai feletti felügyeleti jogot, gyámság alá is helyezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!