Jane Bond

2019.04.29. 21:00

Itt az ideje egy női Bondnak?

Daniel Craig szerint legalábbis meg kéne fontolni, hogy a következő 007-es ügynök nő legyen.

Portraits of (L-R) Sean Connery, Timothy Dalton, Pierce Brosnan, Daniel Craig, George Lazenby, Rowan Atkinson (as Johnny English) and Roger Moore as James Bond's made entirely of Lego bricks is shown during the LEGO Works Exhibition “The Brickman Experience” in San Jose, Costa Rica, on January 26, 2019. - The exhibition shows 88 structures built with more than 5 million LEGO bricks. The Brickman is a team of LEGO artists directed by Ryan McNaught, a LEGO certified professional, one of only 14 in the world. The exhibit goes from January 13 through February 22, 2019. (Photo by Ezequiel BECERRA / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Ezequiel Becerra

Alig várja már Daniel Craig, hogy átadhassa a stafétabotot. Mondjuk nem is csoda: pár éve még úgy nyilatkozott, hogy inkább felvágná a csuklóját, mint hogy újra a 007-es bőrébe bújjon, de végül a 25. film főszerepét még elvállalta. Persze a mozival komoly gondok vannak: 2020 áprilisában már a moziba kéne kerülnie, de jelenleg még nem hogy címe, de végleges forgatókönyve sincs. Mondjuk legalább a Bond-lányokat bemutatták.

Miután a producerek Phoebe Waller-Bridge (A Fleabag című komédiasorozat alkotója és sztárja) segítségét kérték a forgatókönyv befejezésére, Craig arról beszélt a Mirrornak: meg kéne fontolni, hogy a következő Bond nő legyen. Az egyik korábbi Bond-lány, Madeline Smith (aki az 1973-as Élni és élni hagyni egyik főszereplője volt) is azonnal Craig elképzelése mellé állt: “Nem látok rá okot, miért ne lehetne egy nő, aki eljátszaná James Bond karakterét.”

A női 007-es ötlete ugyan komolyabban még nem vetődött fel, az a pletyka azonban elég sokáig tartotta magát, hogy színesbőrű színészre osztanák a szuperkém szerepét. Idris Elbáról elég sokáig rebesgették, hogy felkérnék a szerepre – végül ő maga öntött tiszta vizet a pohárba, amikor kijelentette: szó sincs arról, hogy ő lenne Craig utódja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!