találka

2019.08.05. 22:10

Pozsonyba látogatott Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas az ENSZ békeköveteként vasárnap Pozsonyba látogatott felesége Catherine Zeta-Jones kíséretében és találkoztak a szlovák külügyminiszterrel.

Catherine Zeta Jones and Michael Douglas attend the 76th Annual Golden Globe Awards, Golden Globes, at Hotel Beverly Hilton in Beverly Hills, Los Angeles, USA, on 06 January 2019. | usage worldwide

Forrás: AFP / DPA / dpa Picture-Alliance

Fotó: Hubert Boesl

Az Oscar-díjas színész házaspár magánlátogatást tett Szlovákiában, ahol Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszterrel találkoztak. Örülök annak, hogy sikerült folytatnunk a múlt évben elkezdett New York-i beszélgetésünket – mondta a tárca vezetője Miroslav Lajcák.

A Douglas házaspárt a pozsonyi Palugyay-palota történelmi helyiségeiben fogadták. Lajcákkal aktuális külpolitikai témákról, a gyermekek jogainak védelméről, és Szlovákia megismeréséről is beszélgettek – számolt be róla a V4NA hírügynökség.

Lajcák kifejtette, hogy a híres hollywoodi házaspárral New Yorkban ismerkedett meg az ENSZ 72. közgyűlésének elnökeként. Michael Douglas az ENSZ nagyon aktív békekövete, szerepvállalása rendkívül hasznos, és a vele való beszélgetések inspirálók. Catherine Zeta-Jones pedig a jótékonysági szervezetekben végez aktív munkát, amelyek a gyermekek jogaival foglalkoznak. Nagyra értékelem a színész pár szerepvállalását – mondta pozsonyi látogatásuk kapcsán a szlovák külügyminiszter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!