Carey Mulligan

2020.02.26. 23:06

Azt hitte az Oscar-jelölt színésznő, hogy átok ül rajta

Mert ugye egy színésznőnek sem mehet minden elsőre...

British actress Carey Mulligan arrives for the 2019 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 6, 2019, in New York. - The Gala raises money for the Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute. The Gala's 2019 theme is “Camp: Notes on Fashion" inspired by Susan Sontag's 1964 essay "Notes on Camp". (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Kalandos módon szerzett jogosítványt Carey Mulligan (az Egy lányról főszerepéért jelölték Oscarra) – írja a Híradó.

Vezetői karrierjét úgy kezdte, hogy még jogosítvány nélkül egy mezőn furikázott egy terepjáróval, miközben a barátai esküvőt tartottak. A kocsival áttört egy kerítést, és kilapított egy jurtát, de szerencsére személyi sérülés nem történt.

Ezek után érthető, hogy Carey idegesen próbált levizsgázni vezetésből, ötször meg is bukott. „Azt hittem, átok ül rajtam, és sosem lesz már jogosítványom – árulta el egy tévéműsorban. – Aztán egy barátom tanácsára beiratkoztam egy intenzív meditációs tanfolyamra, hogy megszabaduljak a félelmeimtől. Öt napon keresztül napi öt órát meditáltam, és végül mégis csak átmentem a vizsgán.”

Carey Mulligant hamarosan egy izgalmas bosszúdrámában láthatjuk. Az Ígéretes fiatal nőben olyan 30 éves egykori orvostanhallgatót alakít, akit súlyos trauma ért, és sajátos módon lát neki a feldolgozásának.

„Amikor elolvastam a forgatókönyvet, roppant ideges lettem, de jó értelemben – mondta a színésznő a Variety című filmes szaklapnak. – Nagyon felkavaró volt, de azonnal tudtam, hogy meg akarom csinálni ezt a filmet.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!