Újratervezés

2020.04.03. 09:54

Elhalasztották a Top Gun folytatásának bemutatóját is (videó)

A nyolcvanas évek egyik kasszasikeréhez, a Top Gun című filmhez készült folytatást a nyár nagy slágerének szánták, de forgalmazását a koronavírus-járvány miatt most decemberre halasztották.

A Top Gun: Maverick című produkcióban Tom Cruise ismét Pete Maverick Mitchellt, az egykori elit és vakmerő vadászpilótát alakítja, akiből azonban közben pilótaoktató lett.

Tudom, hogy sokan már 34 éve vártatok. Sajnos még egy kicsivel tovább tart. Top Gun: Maverick decemberben száll fel. Mindenki vigyázzon magára!

üzente a Twitteren Cruise.

A filmet az új időzítés szerint december 23-tól játsszák az Egyesült Államokban.

A Top Gun 1986 legnagyobb kasszasikere lett, és Tom Cruise-ból igazi filmsztárt csinált. A színész a tavalyi San Diegó-i Comic-Con szórakoztatóipari vásáron jelentette be rajongóinak, hogy készül a folytatás, és egy rövid részletet is mutatott belőle.

A koronavírus-járvány miatt világszerte bezárták a mozikat, a filmstúdiók pedig kénytelenek voltak átírni a forgalmazási naptárokat, és elhalasztani filmbemutatóikat.

Egyebek mellett a Wonder Woman 1984, a Halálos iramban 9, a Szellemirtók: Az örökség és az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni is később kerül majd a filmszínházakba.

Borítóképünk kivágás a fenti videóból

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!