oda van értük

2020.05.20. 17:17

Sia két árva tinit is örökbefogadott

A fiúk már felnőttek, betöltötték a 19-et, és jelenleg tanulmányaikra koncentrálnak az énekesnő támogatásával.

Australian singer Sia performs on the main stage at the "Sziget" Island Festival in the Hajogyar (Shipyard) Island of Budapest on August 15, 2016. - The Sziget music festival is one of the biggest festival of Europe, takes place on an island in the middle of the Danube river, in the heart of Budapest. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: ATTILA KISBENEDEK

Közel egy évvel ezelőtt az egész világot megindította az énekesnő, Sia Twitter-üzenete, aki oldalán keresztül próbálta meg tudatni egy árva tini fiúval, hogy ő szívesen örökbe fogadná – írja a hirado.hu.

A 43 éves sztár egy 2019 májusában debütáló, megindító dokumentumfilmben, a Fosterben látta a 16 éves Dasanit, aki négyévesen szemtanúja volt annak, hogy a férfi, akit apjának hitt, lelövi az édesanyját. A fiatalember azóta nevelőotthonok között csapongott, ennek akart Sia véget vetni.

Hogy később mi történt, arról most a díva mesélt a SiriusXM rádió reggeli műsorában. Mint kiderült, tavaly az énekesnő két tini fiút (vélhetően Dasani nincs köztük) fogadott örökbe, akik azóta már a 19-et is betöltötték.

„Mindketten 18 évesek voltak, amikor örökbe fogadtam őket. Már kinőttek az állami gondozásból. Odáig vagyok értük. Nagyon nehéz számukra most a karantén, egyikük nehezebben viseli. Most azonban olyan dolgokkal foglalkoznak, amik jót tesznek nekik. Sokat tanulnak, ez javukra válik” – nyilatkozta Sia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!