Járvány

2020.06.03. 07:17

Szeptemberben folytatódik a Mission: Impossible 7 forgatása

A stáb a megfelelő óvintézkedések betartásával, és először a külső felvételekkel kezd.

Hollywood actor Tom Cruise poses with fans arrival to the opening ceremony of the Dubai International Film Festival (DIFF) in the Gulf emirate on December 7, 2011 where his film "Mission: Impossible - Ghost Protocol" will premiere. AFP PHOTO / KARIM SAHIB (Photo by KARIM SAHIB / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: KARIM SAHIB

Szeptemberben a külső felvételekkel folytatódik a Mission: Impossible 7 februárban leállított forgatása – értesült a Variety.com.

A Tom Cruise főszereplésével készülő akciófilm egyik sztárja, Simon Pegg a hollywoodi lapnak elmondta, hogy a stáb a tervek szerint szeptemberben kezdi újra a forgatást, természetesen a megfelelő óvintézkedések betartásával, és először a külső felvételekkel.

A brit színész, aki Benji Dunnt alakítja a filmsorozatban, viccelődve megjegyezte, hogy a bunyós jeleneteket majd biztos úgy veszik fel, hogy ügyelnek a résztvevők közötti másfél méteres távolságra. Komolyra fordítva a szót hozzáfűzte, nyilván rendszeresen tesztelik majd a stábot a koronavírus miatt.

Egy olyan nagyszabású, hatalmas stábot számos helyszínen mozgató produkció, mint a Mission: Impossible 7 újraindulása a globális filmipar újraindulásának szempontjából is fontos lehet a Variety.com szerint.

Tommy Gormley, a film rendezőasszisztense a BBC Radio 4 adásában arról beszélt, hogy a stáb minden tervezett forgatási helyszínre vissza akar térni, többek között Nagy-Britanniába is. Úgy vélte, ha szeptembertől áprilisig, májusig dolgoznak, be tudják fejezni a filmet. Megjegyezte, hogy a forgatás szempontjából a legnagyobb kihívás most a kaszkadőrjelenetek és a tömegjelenetek felvétele lesz, de „nem lehet Mission: Impossible-filmet csinálni bunyós vagy autós jelenet nélkül”.

A produkciót a koronavírus-járvány miatt február végén kellett leállítani, amikor éppen Velencében kezdtek volna forgatni. Gormley hangsúlyozta, hogy a filmesek képesek az alkalmazkodásra, a legszélsőségesebb körülmények között, extrém helyszíneken is tudnak dolgozni, ha megfelelően elő van készítve a forgatás, mindent meg tudnak csinálni. Kiemelte, hogy a legfontosabb a produkciókon dolgozók biztonsága.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!