Ország-világ

2020.07.13. 08:06

Meghalt John Travolta felesége

Preston a mellrákkal vívott kétéves harc után vasárnap hunyt el.

(FILES) In this file photo taken on May 15, 2018 US actress Kelly Preston poses during a photocall for the film "Gotti" at the 71st edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France. - Kelly Preston, US actress and wife of US actor John Travolta, died after a battle with breast cancer at the age of 57, US media reported on July 12, 2020. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Anne-Christine Poujoulat

Meghalt 57 éves korában Kelly Preston amerikai színésznő, John Travolta felesége – közölte szóvivője a People magazinnal.

John Travoltával 1991 szeptemberében házasodtak össze
Fotó: Anne-Christine Poujoulat / AFP

1987-ben ismerte meg John Travoltát a Zűrös páros című film forgatásán, '91-ben házasodtak össze.

A színésznő legutóbb férje mellett szerepelt a filmvásznon a Gotti című maffiafilmben, ahol a főnök feleségét játszotta. Láthatta a közönség az 1996-os Jerry Maguire-ben, valamint 2000-ben a Háború a Földön című filmben is, amelyben szintén együtt lépett fel Travoltával.

Három gyerekük született, lányuk, Ella 20, fiuk, Benjamin 9 éves. Jett fiuk 2009-ben, 16 évesen meghalt.

Kelly Preston Kelly Kamalelehua Smith néven született, 1983-ban vette fel későbbi nevét. Számos filmben szerepelt, a legismertebbek a Jerry Maguire – A nagy hátraarc, és a Nekem 8 című mozik voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!