utolsó szavak

2020.07.30. 17:07

Ryan Reynoldsnak hála, meglett a világ legkeresettebb plüssmackója

A színész ötezer dollárt ajánlott fel a megtalálónak.

Canadian actor Ryan Reynolds attends the premiere of "Pokemon Detective Pikachu" at Military Island - Times Square on May 02, 2019 in New York City. (Photo by Angela Weiss / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Angela Weiss

Ryand Reynolds nélkül elvesztek volna egy anya lányához intézett utolsó szavai. Néhány napja bejárta az internetet a filmsztár felajánlása, aki 5 ezer dollárt ígért annak a becsületes megtalálónak, aki visszajuttat egy hangrögzítős plüssmacit tulajdonosának – írja a hirado.hu.

A játéknak egy fekete hátizsákkal együtt veszett nyoma költözködéskor Vancouverben. Tulajdonosa bizonyos Mara Soriano, aki semmi mást nem szeretett volna visszakapni, csak a mackót, melyen 53 évesen rákban elhunyt édesanyja utolsó szavai voltak hallhatóak. „Szeretlek. Büszke vagyok rád. Mindig veled leszek.”

Reynolds népszerűségének, és a felajánlott jutalomnak hála, a plüss gyakorlatilag a „körözési lista” első helyére került, így a maci épségben visszakerült Marához.

„Jó hírek... Hála mindenkinek, aki árkot-bokrot átkutatott utána. Aki megtalálta, annak köszönöm, hogy vigyázott rá. Vancouver csodás” – idézi Reynolds posztját a People magazin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!