visszatérő szereplők

2020.08.04. 12:47

Sam Neill alig várja, hogy ismét dinók elől menekülhessen

A színész néhány nap múlva elkezdi a Jurassic World: Világuralom forgatását, ami már a hatodik lesz az őslényes sorozatból.

Jurassic Park 3 Year : 2001 USA Director : Joe Johnston Sam Neill

Forrás: AFP/Photo12

Fotó: Archives du 7eme Art

Visszatér a Jurassic World harmadik felvonásában az eredeti klasszikus három főszereplője, Laura Dern, Jeff Goldblum, és Sam Neill is. A forgatás már javában zajlik, bár a koronavírus miatt Hollywood leállt, azonban a folytatás stábja az egyik szuperprodukció, mely a tavaszi karantén után visszatért a stúdióba – írja a hirado.hu.

Július 6-tól ismét forog a kamera, ezúttal az Egyesült Királyságban. Egy egész orvosi csapat van a stáb segítségére, hogy megelőzzék a fertőzést és esetlegesen kiszűrjék a megbetegedett kollégákat.

Sam Neill a héten kezdi meg a munkát Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett, és alig várja, hogy ismét Dr. Alan Grant bőrébe bújhasson.

„Hamarosan leakasztom a kalapom a szögről, visszakapom a régit, és ismét szembe nézhetek a dinoszauruszokkal. Ez az eddigi legjobb. Izgatott vagyok és rettegek, ezek az izék ki fognak csinálni” – idézi a People Sam Twitter bejegyzését.

Az eredeti Jurassic Park Michael Crichton regénye nyomán készült. A produkció minden idők legnagyobb bevételű filmjei közé került és három Oscar-díjat kapott. A Jurassic World 3. bemutatása 2021-re várható. Az új filmmel együtt már hat őslényes epizódból áll majd a sorozat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!