szükséges lépés

2020.09.07. 13:59

A Nightwish koncertje is új időpontot kapott

Az új budapesti dátum 2021. május 31., helyszíne továbbra is a Papp László Budapest Sportaréna, és a vendégzenekarok sem változnak.

With more than 2,000 concerts and over 8 million albums sold, Nightwish is the largest European female-fronted metal band. - Nightwish with Decades on World Tour 2018 on 22.11.2018 in the Hallenstadion Zurich | usage worldwide

Forrás: AFP/DPA

Fotó: gary von der ahe

A járványhelyzet miatt a Nightwish 2020-as turnéja is halasztásra kerül. Az új budapesti dátum 2021. május 31., helyszíne továbbra is a Papp László Budapest Sportaréna, és a vendégzenekarok sem változnak: az Amorphis és a Turmion Kätilöt játszik majd a finnek előtt.

A megváltott jegyek természetesen érvényesek az új dátumra. Ha nem megfelelő az új dátum, a jegyértékesítési ponttal kell felvenni a kapcsolatot 2020. október 4-ig. A Ticketportal országos hálózatában belépők már válthatók a 2021. május 31-i dátumra.

Tuomas Holopainen az alábbi üzenetet tette közzé: „Ezekben a rendkívüli kihívást jelentő időkben arra kényszerültünk, hogy tervezett koncertjeinket átütemezzük. Ez egy sajnálatos, de szükséges lépés volt annak érdekében, hogy mindenki biztonságát szavatolni tudjuk, és hogy a lehető legjobban kerüljünk ki abból a bizarr helyzetből, amelyben mindannyian vagyunk most. Ugyanakkor nem kell sokat várni ahhoz, hogy a karaván újra útra keljen. Addig is, vigyázzunk egymásra, és találkozunk 2021-ben!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!